Winactie op Boekenverslinders

Winactie op Boekenverslinders!

https://www.facebook.com/groups/1578553992373811/

t/m zondag 13 januari!!

☆ 𝑾𝑰𝑵𝑨𝑪𝑻𝑰𝑬 𝑵𝑳 & 𝑩𝑬 ☆
Hoofdpersoon Anna Harper is een meisje om van te houden!! Namens Uitgeverij De Kring mag ik hier een exemplaar van “Mijn Italiaanse moeder” van Violet Leroy verloten! Hoe gaaf is dat!?

Meedoen is super simpel, gewoon hieronder een reactie achter laten dat je heel graag kans maakt op deze waanzinnige boeken. Meedoen kan t/m zondag 13 januari. De winnaars worden erna bekend gemaakt, zodra ik er tijd en puf voor heb (nadeel van chronisch ziek zijn), in een verlotingsvideo met een link onder dit bericht. Succes allemaal!!! ♡♡♡

𝑶𝒗𝒆𝒓 𝒅𝒊𝒕 𝒃𝒐𝒆𝒌:
Het verhaal van Anna Harper begint in 1945, als ze vier wordt. Haar moeder traint haar voor een huwelijk met een diplomaat, haar vader heeft een geheim oorlogsverleden. Anna groeit op in eenzaamheid. Ze probeert te ontsnappen aan de dwingelandij van haar moeder en de lafheid van haar vader door haar eigen droomwereld te creëren. Haar illusies brengen haar ten slotte in Italië, waar een nieuw leven op haar wacht.
Mijn Italiaanse moeder is een ontroerende, lichtvoetige en grappige roman waarin een dochter zich bevrijdt van het juk van haar ouders. Het is deels gebaseerd op ware gebeurtenissen.