Literair Café rond mij en mijn boek op zondagmiddag 4 november.

Renkum ontmoet Oosterbeek en Wageningen!

15:00 tot 17.00 uur  in de Concertzaal, Rozensteeg 3 te Oosterbeek.

Kom je ook? Toegang vrij, iedereen welkom!

Je bent van harte uitgenodigd voor deze feestelijke, gezellige en interessante middag. Literair Café en boekpresentatie!  Ik word geïnterviewd door de bekende schrijfster Miriam Guensberg (13 romans w.o. Poolse tranen, Ooit en Het geheim van Audrey H).  Martijn Adelmund, schrijver, drie jaar Stadsdichter van Wageningen, performer , draagt fragmenten voor uit Mijn Italiaanse moeder. Er is Italiaanse muziek en we draaien een diashow met beelden uit de periode waarin Mijn Italiaanse Moeder speelt, 1945 – 1968.  Er is een cameraploeg aanwezig om opnames te maken. Dat wordt een reportage op Veluwezoom in Beeld, op Renkum.nieuws.nl, op YouTube.com en op mijn website. Diverse media sturen fotografen.

Abonneer je op deze site op mijn Nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte. Volg en Like me op Facebook en LinkedIn.