Psychologische Thrillers
Psychologische Thrillers
De uitgever


Pasja

Lezen en schrijven
met Pasja


Bestel mijn boeken

 BESTEL 

Deel pagina op

Volg mij opDe psychologische thrillers

boek-ziel-sDe helft van mijn ziel

Een verhaal van vriendschap en vergelding

1969, Los Angelos. Twee jongens zien hoe filmster Sharon Tate en haar gezelschap worden vermoord. Het verandert hun leven ingrijpend.
2010, Amsterdam. Een meisje en een jongen stappen in een taxi. Twee uur later is het meisje thuis, niemand weet dat ze weggeweest is. De jongen verdwijnt.
Inspecteur Hofman onderzoekt de zaak. Hij heeft een goede staat van dienst, maar laat zijn werk en privéleven bepalen door de verdwijning van zijn tweelingbroer op 11-jarige leeftijd.

Violet Leroy schrijft klassieke thrillers over historische gebeurtenissen en universele thema’s. De lijn tussen goed en kwaad is dun. De plots zijn uniek en de hoofdfiguren zijn mensen die hard geconfronteerd worden met zichzelf.…

Lees Hoofdstuk O

uitgeverijlink-2

 320 pagina’s

BESTEL Boek € 19,95. zonder portokosten.

Bestel e-book € 9,99


 

Medelijden met de Duivel

Mijn nieuwste thriller gaat over de moord op 32 jarige Sara Hirsch die in haar winkel in de chique PC Hooftstraat in Amsterdam wordt doodgeschoten. Alles wijst op een brute overval, maar Inspecteur Hofman van de Amsterdamse politie die het onderzoek leidt, heeft al snel door dat er veel meer aan de hand is. De beste vriendin van Sara, Isabel, denkt dat de moord op Sara te maken heeft met een oude geschiedenis tussen haar familie en die van Sara. Iets wat zich in de Tweede Wereldoorlog heeft afgespeeld…

Lees proloog

Uitgeverij DE CRIME COMPAGNIE

320 pagina’s


BESTEL Boek € 14,95

BESTEL E-book € 7,99

 


 

Tot de Bodem

Fenomenaal debuut

Een fenomenaal debuut, deze literair psychologische thriller. Het boek beschrijft het levensverhaal van Tim Howard, voormalig topvoetballer van Arsenal. Zijn vrouw lost het raadsel op rond de dood van Brian Jones, Rolling Stone van het eerste uur. Ze wordt vermoord. Howard gaat op zoek naar haar moordenaar maar komt terecht in zijn eigen verleden. Hij is zo geobsedeerd met de dood van zijn vrouw dat hij niet in de gaten heeft dat zijn zoontje prooi is van een ervaren jager. Iemand die zijn slachtoffers nooit meer loslaat. Een huiveringwekkend, gelaagd verhaal met veel vragen die in een briljante ontknoping allemaal beantwoord worden. Een verhaal dat je in een keer uit wilt lezen. Het boek speelt in Amsterdam, Londen en Texel.

Lees fragment

400 pagina’s

Tweede druk (Midprice) te bestellen bij Uitgeverij Leonon

€12,95 (inclusief verzendkosten)

BESTEL Boek € 12,95 U kunt ook een email sturen naar verkoop@leonon.nl